De Hoop ggz

De Polikliniek Rotterdam is gevestigd in een ruim en licht kantoor, vlak naast het Alexandrium. We bieden ambulante behandeling, aan volwassenen en kinderen tussen de 4-18 jaar. Er heerst een echte teamspirit. We zijn rijk aan diversiteit en pionieren vinden we leuk. Collega’s hebben de ruimte om kwetsbaar te zijn en vragen te stellen. Als team werken we systemisch, we zetten in op herstelgerichte behandeling en benaderen we de klacht transdiagnostisch. We werken afwisselend op de polikliniek en vanuit huis. Daar heb je veel vrijheid in.

 

Dit veld wordt niet gepubliceerd!

Klinisch psycholoog die gelooft in God en mensen


092976386

Samen met onze psychiater geef je vorm en inhoud aan de groei en ontwikkeling van onze jonge polikliniek. Met je collega's binnen een enthousiast en multidisciplinair team geef je vorm aan onze visie op herstelgericht, trans diagnostisch en systemisch werken. Je bent regiebehandelaar en ziet toe op de kwaliteit van het behandelplan en de behandeling van mede-behandelaren. Daarnaast bied je onze cliënten behandeling en voor je intakes uit.

  • Werken vanuit je expertise en je geloof
  • Uitdagend en afwisselend werk met een pittige doelgroep
  • Groeien als professional en als mens
  • Betrokken christelijke collega's

Je hebt de kennis, ervaring en daadkracht om het team verder te laten groeien. Deze cruciale rol willen we het liefst invullen met een dienstverband. Werken als zzp'er behoort evt. tot de mogelijkheden. Bij een dienstverband doe je mee in de organisatie-brede achterwacht.

Je hebt affiniteit met en visie op de GGZ en verslavingszorg. Het is je passie om mensen met ernstige en complexe problemen vooruit te helpen. Kwaliteitsontwikkeling en verbeteringen vind je belangrijk binnen je functie en je team. Je bent actief en enthousiast christen en weet verbanden te leggen tussen geloof en professie. Je gebruikt je hoofd en je hart in de omgang onze cliënten en je collega's. Tot slot ben je natuurlijk in het bezit van een passende registratie KNMG en BIG.

En salaris conform schaal 75 van de cao ggz, met daarbij 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Daarnaast biedt De Hoop je:

  • 166 vakantie-uren en 35 LFB-uren op full-time basis
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
  • Een op maat gemaakte onboarding om je start bij De hoop optimaal te laten verlopen
  • Diverse mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief regelmatige bijscholingsbijeenkomsten door collega's waaraan je kunt deelnemen.
  • Een thuiswerkregeling inclusief kantoorinrichting zoals een bureau en stoel, die na verloop van tijd jouw eigendom worden
  • Een fiscaal aantrekkelijke uitruilregeling waarmee je tegen gunstige voorwaarden artikelen zoals een nieuwe fiets, computer of een fitnessabonnement kunt aanschaffen
  • Toegang tot de leeromgeving van GGZ Ecademy met een aanbod van meer dan 100 relevante e-learnings
  • En natuurlijk een werkplek waar je werk en geloof kunt combineren. Denk aan een dagstart of weekopening met je team en ieder kwartaal centrale momenten van bezinning

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Nederland

Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Werkdagen:
Dag

Sluitingsdatum:
23-04-2024

Startdatum:
14-02-2023

Locatie:
Rotterdam



Contactpersonen:
Setkin Sies
mobiel: 0627234359

Bedrijfspagina:
http://www.dehoop.org